Зам.-търговският директор на футболен клуб Ботев Пловдив Въльо Петров, директорът по

...
Зам.-търговският директор на футболен клуб Ботев Пловдив Въльо Петров, директорът по
Коментари Харесай

Задържаните за рекет полицаи и шефове на Ботев Пловдив остават в ареста

Зам.-търговският шеф на футболен клуб  " Ботев " Пловдив Въльо Петров, шефът по сигурността на клуба Милен Стоянов и двамата служители на реда Галин Колев и Мартин Ламбрев остават зад решетките.

Това е решението на окръжния арбитър Михаела Добрева, откакто чу тезата на обвиняването и отбраната на юристите на четиримата, предава Trafficnews.

Четиримата са привлечени към наказателна отговорност  за осъществени от тях закононарушения, свързани с присъединяване във въоръжена проведена незаконна група, основана с користна цел и цел да прави в съгласие в страната и чужбина изнудвания и принуди на разнообразни жители.

Спрямо ръководителя на проведената незаконна група Въльо Петров са повдигнати пет обвинявания за изнудвания и насила. Престъпленията са осъществени в интервала от септември до ноември 2023 година на територията на Пловдив и Димитровград. 

Спрямо другите двама участници от групата, единият от които е чиновник на МВР в Пловдив -  служителят на реда Галин Колев и Милен Христев, притежател на " Ботев гард ", са повдигнати също обвинявания за изнудвания и насила.

Спрямо четвъртия участник в проведената незаконна група  Мартин Ламбрев, който също е чиновник на МВР  в Пловдив,  са повдигнати обвинявания единствено за изнудвания.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР